wil jij dit ook?

  • je hebt rust en overzicht
  • je vertrouwt er op dat wat moet gebeuren goed gebeurt
  • je houdt je bezig met wat geld oplevert en houdt tijd over voor de dingen die je belangrijk vindt

gewoon doen

De natuur is prachtig georganiseerde chaos. Natuur is altijd om je heen, doet wat mag gebeuren en dringt zich niet aan je op. De natuur is een mooie metafoor voor hoe ik graag werk: gewoon doen. Zonder toeters en bellen samen het gewenste resultaat bereiken.

Ik werk voor ambitieuze en veeleisende kleine ondernemers: zelfstandigen die al een aantal jaar een bedrijf hebben en uit hun jasje groeien.

organiseren is een middel

Veel ondernemers zie ik worstelen met zaken waar ze niet aan toekomen binnen hun bedrijf. Of ze zijn het overzicht kwijt. Ze hebben iets moois neergezet, maar nu is het tijd voor de volgende stap: loslaten van alles wat niet tot hun kernwaarden behoort en samenwerken met anderen. Om te kunnen groeien.

Organiseren is een middel. Als werk goed georganiseerd is, geeft dat rust. Stap voor stap maken we kennis met elkaar. Samen kijken we wat je los wilt laten. Als dat goed gaat, nemen we een volgende stap. Het is een groeiproces, het samenwerken met een persoonlijk assistent. Ik zou zelf ook niet alles ineens uit handen geven. Jij houdt de regie en ik hou je in de gaten. In goed vertrouwen. Zo ontstaat er overzicht, ruimte en rust die je kunt inzetten voor de groei van jezelf en je bedrijf.

de vrijheid van het ondernemerschap

Elke klus en elk project heeft zijn eigen vorm en werkwijze. Ik werk flexibel, snel en overzichtelijk en ik zorg ervoor dat alles op tijd voor elkaar komt. Van nature ben ik erg nieuwsgierig en ga graag zelf op onderzoek uit naar de meest uiteenlopende onderwerpen: of het nu gaat om nieuwe softwareapplicaties, fotograferen of technische uitvindingen. Naast de natuur ben ik geïnteresseerd in cultuur, techniek, wat mensen beweegt, de lijst is eigenlijk eindeloos.

De vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap is wat mijn klanten en ik met elkaar delen.

De foto's bovenaan alle pagina's zijn van mij. Gebruik ze gerust, maar link wel graag naar mijn website.