Andrea komt uit een Amsterdamse ondernemersfamilie. Als kind al las ze dag en nacht: veertien boeken in de week, over van alles en nog wat. Na het behalen van haar VWO-diploma, deed ze de opleiding Communicatie aan de Hogeschool Holland. Daar ontdekte ze haar liefde voor schrijven en journalistiek.

Vanaf het moment dat Andrea kón werken, heeft ze gewerkt, hard gewerkt. Tijdens haar eerste baan bij een Zweedse multinational leerde ze in heel korte tijd alle facetten van het communicatievak kennen. Dat was het moment waarop ze de vruchten kon plukken van haar studie: ze bracht alles in de praktijk. Na deze vliegende start werd Andrea coördinator marketingcommunicatie bij een groot trainings- en adviesbureau.

ondernemen

Een aardig eind de twintig in besloot Andrea mee te gaan werken in het familiebedrijf: van kleins af aan weet ze hoe ondernemen in elkaar zit. Andrea is letterlijk opgegroeid in een onderneming. In het bedrijf van haar ouders kreeg ze carte blanche de bedrijfsvoering te professionaliseren. Daarnaast bouwde ze hechte klantrelaties op, maakte ze kostprijsanalyses, sloot grote inkoopcontracten af en bediende een internationale markt.

In 2014 nam Andrea de stap naar het zelfstandig ondernemerschap. Ademend organiseren en ervoor zorgen dat alles stroomt, dát maakt werken en leven een stuk makkelijker. Daar wordt Andrea vrolijk van. Zorgvuldigheid en aandacht zijn hierbij haar uitgangspunten.

Bewaren

Bewaren

andrea_werkhoven
De foto's bovenaan alle pagina's zijn van mij. Gebruik ze gerust, maar link wel graag naar mijn website.